Jaunais Jūrmalas mērs cer vadīt domi līdz nākamajām vēlēšanām

© f64

Jūrmalas jaunais mērs Gatis Truksnis cer vadīt Jūrmalas domi līdz nākamajām pašvaldības vēlēšanām. Viņš arī negatavojas savu jauno kabinetu izkvēpināt ar dūmiem un dievvārdiemm, kā to darīja iepriekšējais domes priekšsēdētājs Romualds Ražuks, šodien intervijā "Neatkarīgajai" stāsta Truksnis.

"Vienreiz jābeidz tās dramatiskās Monteki - Kapuleti klanu kaislības! Deputāti izmēģināja vienu, otru modeli, bija vilšanās, un cilvēki saprata, kā ir iespējams vai nav iespējams strādāt. Šobrīd par mani balsojušais deputātu kopums ir stabils, un nav pazīmju, ka varētu notikt kādi satricinājumi," skaidro Truksnis.

Viņš mēģinās darbā iesaistīt arī opozīcijas deputātus. "Jāatbalsta viss, kas pilsētai dod labumu, turklāt neatkarīgi no tā, vai priekšlikumu sniedz pozīcijas vai opozīcijas deputāts," skaidro domes priekšsēdētājs.

"Es pierādīšu, ka varam nostrādāt līdz sasaukuma beigām. Protams, es nevaru iespaidot visus deputātus, nevaru un netaisos visiem pierādīt, ka neesmu kamielis, nevaru iespaidot tos, kuri staigā apkārt un stāsta par melnajiem spēkiem, tomēr paraksta pilnīgi aplamus līgumus. Un šādi cilvēki pēc tam iziet pilnīgi sausi no ūdens, līdztekus pretendējot uz taisnības cīnītāju statusu!," uzsver Truksnis.

Visu interviju ar Gati Truksni lasiet šodienas "Neatkarīgajā"

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais