Saeimas deputāti atrod laiku, lai ar aplausiem pateiktos mediķiem

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Saeimas deputāti šodien parlamenta sēdē ar aplausiem pateicās mediķiem, iekšlietu sistēmas darbiniekiem un citiem Covid-19 izplatības novēršanā iesaistītajiem cilvēkiem.

Šādā veidā pateicība tika izteikta pēc iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) ierosinājuma.

Kā ziņots, zibakcijas "Sakām "Paldies!" organizatori aicina Latvijas iedzīvotājus katru vakaru plkst.21 atvērt logus, aplaudēt un pateikties visiem atbildīgajiem dienestiem un visiem, kas nepagurstoši stājas ierindā, lai risinātu ārkārtējās situācijas radītos sarežģījumus.

Vakar pirmā akcija ir aptvērusi visu Latviju - Saldus, Daugavpils, Kuldīga, Sigulda, Rīga un citu pilsētu iedzīvotāji iesaistījās un piedalījās zibakcijā, par to vēstot arī sociālajos medijos.

Jau vēstīts, ka no piektdienas līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.