Rīkos piketu pret "Vienotības" īstenoto politiku

Šodien partiju "Saskaņas centrs" (SC) atbalstošā jauniešu kustība "Vienota Latvija" Rīgā, Vērmanes dārzā, rīkos piketu pret partiju apvienības "Vienotība" īstenoto politiku.

Protesta akcijas "Kam tici, kam nē!" mērķis esot parādīt sabiedrībai "Vienotības" piekopto "divkosīgo un melīgo" politiku, kas, pēc SC jauniešu domām, esot novedusi Latvijas valsti pilnīgā atkarībā no starptautiskajiem aizdevējiem.

Akcijā iepretim "Vienotības" birojam plāno piedalīties aptuveni 30 "Vienota Latvija" aktīvistu.

Protesta laikā "Vienota Latvija" izliks stendus ar partijas "Jaunais laiks" solījumiem pirms 2006.gada 9.Saeimas vēlēšanām, kuri līdz pat šim laikam neesot izpildīti. Tāpat akcijas norises vietā garāmgājējiem tiks dalīti parodējoši bukleti par "Vienotības" reklāmas kampaņu "Izvēlies savu premjeru".

"Vai par šādu dzīvi mēs balsojām pirms četriem gadiem? Šis ir jautājums, kuru katrs no mums šodien sev uzdod arvien biežāk. Kārtējo reizi pirms vēlēšanām mēs dzirdam daudz skaistu solījumu par labāku dzīvi. Mēs vēlamies parādīt sabiedrībai, ka pašreizējā premjera partiju apvienība "Vienotība", slēpjoties aiz mistiskiem skaitļiem par ekonomikas atlabšanu, ir melojusi un melo sabiedrībai. Mēs esam pārliecināti, ka "Vienotības" solījumi pirms 10.Saeimas vēlēšanām nav nekas vairāk kā ēsma vēlētājiem, nevis konkrēts rīcības plāns, kā izvest valsti no krīzes. Arī populismam ir savas robežas, un "Vienotība" šīs robežas ir pārkāpusi, tāpēc "Vienota Latvija" darīs visu nepieciešamo, lai cilvēki ieraudzītu "Vienotības" patiesos mērķus, kuriem nav nekāda sakara ar šīs valsts attīstību un ekonomisko izaugsmi," izteicies "Vienota Latvija" līderis Eduards Svatkovs.

Svarīgākais