Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Septembrī klajā nāks Lapsas grāmata par Šleseru

Paredzēts, ka šā gada septembrī "Baltic Screen" laidīs klajā trešo, noslēdzošo biogrāfisko grāmatu sērijā par Latvijas oligarhiem, kuras varonis būs šodien "Par labu Latviju" nominētais premjera amata kandidāts Ainārs Šlesers (LPP/LC), aģentūru LETA informēja "Baltic Screen".

Grāmata stāstīs gan "par nākamā miljonāra un politiķa pirmajiem biznesa soļiem Latvijā un Norvēģijā, gan par viņa garīgajiem meklējumiem, ienākšanu lielajā uzņēmējdarbībā un politiķa karjeru".

Autori sola, ka jaunajā grāmatā būs līdz šim plašākai sabiedrībai nezināmi fakti par Šlesera dzīvi un darbību, ko tās galvenais varonis līdz šim mēģinājis slēpt. "Šo grāmatu rakstot, ātri vien izrādījās, ka šis cilvēks ir daudz sarežģītāks nekā tas enerģiskais un viegli aprobežotais "koka klucis Konstantīns", kāds viņš bieži vien izskatās un par kādu daudzi viņu arī uzskata," grāmatas ievadā raksta tās autori Lato Lapsa un Irēna Saatčiane.

Grāmatas nosaukums pagaidām tiek turēts noslēpumā, jo "īpaši precīzi" raksturošot grāmatas būtību un saturu. Tas tiks paziņots preses konferencē īsi pirms biogrāfiskā darba nonākšanas grāmatveikalu plauktos.