"Atbildības" deputāta amata kandidāts deklarē sešus dzīvokļus un 20 citus īpašumus

10.Saeimas amata kandidāts no sociāldemokrātiskās politisko partiju apvienības "Atbildība", 1947.gadā dzimušais Meinards Mētelis deklarējis piecus dzīvokļus Rīgā, vienu Jūrmalā, kā arī ap 20 zemesgabaliem, tostarp ar māju īpašumiem, Kuldīgā, Kuldīgas novadā un Alsungas novadā.

Kā liecina deputāta amata kandidāta deklarācija, kas iesniegta Centrālajai vēlēšanu komisijai, Mēteļa īpašumā ir trīs dzīvokļi Rīgā, dzīvoklis Jūrmalā, bet divi dzīvokļi Rīgā ir viņa pārvaldījumā.

Tāpat Mēteļa pārvaldījumā ir zeme un mājas pirmais stāvs Kuldīgā, bet kā īpašums deklarēti 11 zemesgabali Kuldīgas novadā, četri zemesgabali ar mājām Kuldīgas novadā, divi zemesgabali ar mājām Kuldīgas pilsētā, kā arī zemesgabals Kuldīgā un zemesgabals ar māju Alsungas novadā.

Mētelis deklarējis 8000 latu parādu, 50 000 latu aizdevumus, kā arī 10 000 latu skaidras naudas uzkrājumus un 3700 latu uzkrājumu AS "SEB".

Mētelim pieder 120 AS "Ventspils nafta" akcijas un 80 AS "Latvijas Krājbanka" akcijas, un "Latvijas Krājbankā" noguldīti 3,68 privatizācijas sertifikāti, kā arī 64,37 kompensācijas sertifikāti.

Mētelis norādījis, ka viņš 1968.gadā Kazdangas sovhoztehnikumā ieguvis vidējo izglītību, bet kā amatus viņš norādījis zemnieku saimniecības "Pilskalni" īpašnieka pienākumus un medību kluba "Pilskalni" valdes locekļa amatu, kā arī amatu meža īpašnieku apvienības "Kurzemnieki" valdē un Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Kurzemes apgabala organizācijas Kuldīgas teritoriālā organizācijas vadītāja pienākumus.

Svarīgākais