Saeimas deputāti zaudē Latvijas sieviešu futbola izlasei

© Raitis Plauks F64

Šodien notikušajā Saeimas deputātu un Latvijas Nacionālās sieviešu futbola izlases futbola spēlē ar rezultātu 4:2 uzvarēja sieviešu komanda, informēja Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja pārstāvis Juris Vīgulis.

Saeimas komandā vārtus guva deputāts Aleksejs Holostovs (SC) un Saeimas darbinieks Olekšs Martins, taču sieviešu izlase izrādījusies pārāka.

Pēc Vīguļa stāstītā, neviena no pusēm spēles laikā nav ieguvusi noraidījumus, taču pēdas traumu, aktīvi spēlējot, guvis viens no vārtu guvējiem - Martins.

"Esmu patīkami pārsteigts par to, cik spēcīgs šodien izrādījās pretinieks. Latvijas sieviešu izlases komanda parādīja ļoti labu sniegumu un pierādīja savu meistarību," pēc spēles pastāstīja Saeimas deputātu futbola komandas kapteinis Vitālijs Orlovs (SC).

Deputātu komandā spēlēja arī deputāti Ainars Latkovskis (JL), Mihails Zemļinskis (SC), Ivans Klementjevs (SC), kā arī citi Saeimas darbinieki un uzaicinātie.

Futbola spēles izmaksas Saeimas deputāti sedza no personīgajiem līdzekļiem.

Saeimas futbola komanda izveidota jau 8.Saeimas laikā 2002.gadā. Nākamā spēle Saeimas futbola komandai paredzēta oktobrī, kad tā mērosies spēkiem ar saviem kolēģiem no Vācijas parlamenta.

Jau ziņots, ka uz spēli Latvijas Nacionālās sieviešu futbola izlases galvenais treneris Didzis Matīss izsauca 19 futbolistes.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.