Jūrmalas domē ievēlēti jauni komiteju vadītāji

Jūrmalas domē ievēlēti jauni komiteju vadītāji, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Auniņa.

Par jaunizveidotās Kultūras un sporta jautājumu komitejas vadītāju ievēlēts deputāts Aigars Tampe (TB/LNNK), bet par komitejas vadītāja vietnieku - Zigurds Starks (TP).

Komiteja sanāks uz sēdēm katra mēneša ceturtās nedēļas trešdienā plkst.11. Kultūras un sporta jautājumu komitejā darbojas deputāti Tampe, Starks, Iveta Blaua (JL), Vladimirs Maksimovs ("Jūrmala - mūsu mājas") un Marija Vorobjova.

Komitejas vadītājs un tā vietnieks tika ievēlēts arī Izglītības komitejā, par tās vadītāju tika ievēlēta Iveta Blaua (JL), bet par vietnieci - Larisa Loskutova (SC).

Kā ziņots, līdzšinējo sešu komiteju vietā pagājušajā nedēļā tika izveidotas astoņas: Finanšu komiteja, Attīstības jautājumu komiteja, Vides jautājumu komiteja, Kultūras un sporta komiteja, Izglītības jautājumu komiteja, Sociālo un veselības jautājumu komiteja, Transporta un komunālo lietu komiteja un Sabiedriskās kārtības un drošības jautājumu komiteja.

Finanšu komitejā locekļu skaits samazināts no deviņiem uz septiņiem, bet pārējās komitejās darbosies pa pieciem deputātiem katrā.

Lai pastiprinātu kontroli pār pašvaldības resursu izmantošanu, izveidota Pašvaldības kontroles komisija. Par tās priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Vorobjova.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais