Joprojām nav īstas skaidrības, vai rīt Saeimā pietiks balsu jaunu ministru apstiprināšanai

Saeima, visticamāk, jau rīt lems par veselības ministra amata kandidāta, uzņēmēja Didža Gavara un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra amata kandidātes, Saeimas deputātes Dagnijas Staķes (ZZS) iecelšanu amatā, žurnālistus šodien pēc koalīcijas partiju kopsēdes informēja premjers Valdis Dombrovskis (JL).

Taujāts, vai koalīcijai pietiks balsu abu ministra amata kandidātu apstiprināšanai amatos, premjers norādīja, ka lielāka skaidrība būšot šodien pēc Saeimas frakciju sēdēm.

"Ir indikācijas, ka balsis būs," izteicās premjers.

Šodien Gavaram ir paredzētas tikšanās ar Saeimas frakcijām, bet pašvaldību lietu ministra amata kandidāti Staķi uz tikšanos ir aicinājusi Tautas partija.

Pēc pašreizējām prognozēm, Saeimas sēdē jābūt 48 pozīcijas un 47 opozīcijas deputātiem.

Latvijā

Par skandālu saistībā ar Valsts kontroles atzinumu; vai un kādēļ valsts iestādes izvēlas ar darbiniekiem tiesāties līdz galam, nevis slēgt mierizlīgumu; kādēļ Raivis Kronbergs piekrita kļūt par Valsts kancelejas direktoru; vai viņš cer nenonākt premjera vai viņa biroja nežēlastībā; ko tauta gaida no valsts pārvaldes un Valsts kancelejas direktora – “Neatkarīgās” intervija ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais