"Vienotība" neatbalstīs nodokļu reformas pamatnostādnes

© f64

Politiskā partija "Vienotība" neatbalstīs nodokļu reformas pamatnostādnes, kamēr tās nebūs kvalitatīvi izstrādātas, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS) paziņoja "Vienotības" Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa.

Vienlaikus gan Āboltiņa gan "Vienotības" līderis Andris Piebalgs pauda, ka "Vienotība" atbalsta šo valdību.

Kā ziņots, Finanšu ministrija (FM) saskaņošanai visām nozaru ministrijām, sociālajiem, kā arī citiem sadarbības partneriem nodeva nodokļu reformas pamatnostādņu 2018.-2021.gadam projektu. FM cerēja tās izskatīt un atbalstīt Ministru kabineta sēdē jau pagājušajā nedēļā, tomēr "Vienotības" dēļ šī jautājuma izskatīšana tika pārcelta uz 3.maiju.

Latvijā

“Dzīvoju Latvijā jau vairāk nekā deviņus gadus,” teic rakstnieks, publicists un vēsturnieks Dmitrijs Savins, kura dzimtene ir Krievija, Aizbaikāls, pilsēta Čita. “Pirms tam nekad nebiju domājis, ka kļūšu par emigrantu. Bet mēs visi zinām, kāda ir situācija mūsdienu Krievijā. Tāpēc mana aizbraukšana bija loģisks rezultāts manam politiskajam darbam Krievijā. Man Krievijā bija tikai divi varianti: cietums vai emigrācija.” Intervija ar Dmitriju notiek latviski.

Svarīgākais