Ministru prezidents apbalvos Latvijas paralimpiešus

© F64

Ministru prezidents Māris Kučinskis ceturtdien, 17.novembrī, tiksies ar Latvijas paralimpiešiem, kuri, piedaloties Vasaras Paralimpiskajās spēlēs 2016.gadā, guva ļoti augstus rezultātus, kā arī ar Latvijas Paralimpiskās komitejas un sportistu delegācijas vadību.

Tikšanās laikā Ministru prezidents pasniegs sportistiem, kā arī Paralimpiskās komitejas un delegācijas vadītājiem Pateicības rakstus, tādējādi godinot viņus par pozitīvu Latvijas vārda nešanu pasaulē.

Tikšanās un Pateicības rakstu pasniegšana notiek pēc tam, kad Ministru kabinets ir pieņēmis lēmumu par naudas balvas piešķiršanu maksimālajā apmērā Latvijas spirtistiem par izciliem sasniegumiem XV Paralimpiskajās spēlēs Riodežaneiro.

Apbalvošana notiks Ministru kabineta Zaļā zālē, kur parasti norisinās valdības sēdes. Plānots, ka tajā piedalīsies Ministru prezidents M. Kučinskis, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis, kā arī sportisti un Paralimpiskās komitejas pārstāvji.

Latvijas paralimpieši guva izcilus panākumus, izcīnot divas zelta un divas bronzas medaļas, kā arī vienu piekto un vienu sesto vietu.