JL valde priekšsēdētāja amatam atkārtoti izvirza Āboltiņu

Partijas Jaunais laiks (JL) valde šodien, 3.februārī, valdes priekšsēdētāja amatam atkārtoti izvirzījusi līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu.

"Solvita Āboltiņa ir līdere, kas ap sevi pulcinājusi spēcīgu un drosmīgu komandu, un savā darbā iemantojusi ne vien partijas biedru, bet arī oponentu un sabiedrības cieņu. Mēs augstu vērtējam partijas sasniegto Solvitas Āboltiņas vadībā un aicinām viņu turpināt vadīt partiju arī šajā valstij un sabiedrībai nozīmīgajā laikā," valdes sēdē norādīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Āboltiņa veiksmīgi vadījusi partiju politiski un ekonomiski sarežģītā laikā. Āboltiņas vadībā JL 2009.gada martā uzņēmies valdības vadītāja lomu, un arī grūtos brīžos, pieņemot smagus lēmumus, spējis nodrošināt sekmīgu valdības darbu.

Pērnā gada laikā panākumi gūti arī Eiropas Parlamenta un pašvaldību vēlēšanās. JL pārstāvēts ar 171 deputātu 62 pašvaldībās visā Latvijā, kā arī iegūta viena vieta Eiropas Parlamentā, kas ir vislielākais no vienas partijas sarakstiem ievēlēto tauta priekšstāvju skaits.

Šobrīd JL pārstāv vairāk nekā 1300 biedru 27 reģionālās nodaļās un 18 atbalsta grupās visā Latvijā.

Svarīgākais