"Latvijai un Ventspilij" sapulcē par partijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēl Lembergu

Piektdien Ventspilī notika politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” biedru kopsapulce, kurā par partijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēja ilggadējo Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu.

Valdes priekšsēdētāja vēlēšanas notika sakarā ar sapulcē apstiprinātajām izmaiņām partijas statūtos, kas paredz valdes locekļu skaita izmainīšanu – līdz šim valdē bija 9 locekļi, bet turpmāk valdē darbosies 13 valdes locekļi. Partijas biedri atbilstoši partijas statūtos noteiktajam, atklāti balsojot, par partijas valdes locekļiem uz diviem gadiem ievēlēja 8 pašreizējos Ventspils pilsētas domes deputātus – Aivaru Lembergu, Jāni Vītoliņu, Gunti Blumbergu, Didzi Ošenieku, Daini Gīli, Aigo Gūtmani, Ilzi Buņķi un Jāni Vucānu, kā arī Imantu Sarmuli, Gundaru Daudzi, Uldi Boitmani, Veru Šengeliju un Kristianu Jaceviču.

Partijas valdes priekšsēdētājs A.Lembergs sapulcē sniedza atskaiti par partijas valdes darbu 2009. gadā, kā arī informēja partijas biedrus par Ventspils pilsētas pašvaldības budžetu 2010.gadam un pašvaldības īstenotajiem un plānotajiem investīciju projektiem.

Kopsapulcē partijā tika uzņemti septiņi jauni biedri. Tāpat partijas sapulcē tika ievēlēta partijas revīzijas komisija 3 dalībnieku sastāvā, kā arī partijas biedri nolēma atkārtoti partijas finansiālās un saimnieciskās darbības pārbaudi uzticēt veikt SIA „Konsultāciju birojs Lauda”.

Politiskā partija „Latvijai un Ventspilij” dibināta 1994.gada 10.martā Ventspilī.

Svarīgākais