Gada nogalē būtiski pieaudzis valdības pārstāvju komandējumu skaits

Gada pēdējos mēnešos būtiski ir palielinājies valdības locekļu komandējumu skaits, liecina Valsts kancelejas apkopotā informācija.

Komandējumu skaits pēdējos mēnešos ir tikai palielinājies - novembrī Ministru kabineta locekļi devušies 27 komandējumos, oktobrī - 25 komandējumos, septembrī - 21 komandējumā, bet augustā astoņos komandējumos.

Novembrī premjers Valdis Dombrovskis (JL) devies uz Lietuvu, Beļģiju un Spāniju, bet finanšu ministrs Einars Repše (JL) apmeklējis Beļģiju.

Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) devies uz Baltkrieviju, Kuveitu, AAE, Beļģiju, Lietuvu un Grieķiju.

Tieslietu ministrs Mareks Segliņš (TP) apmeklējis Beļģiju, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP) bijis Nīderlandē un Zviedrijā, satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK) devies uz Uzbekistānu un Krieviju, kultūras ministrs Ints Dālderis (TP) pabijis Ķīnā un Beļģijā.

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) un izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe devušies uz Beļģiju. Bet vides ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) bijis arī Beļģijā un Krievijā.

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) bijis Ungārijā, aizsardzības ministrs Imants Lieģis apmeklējis Somiju un Beļģiju, veselības ministre Baiba Rozentāle (TP) apmeklējusi Izraēlu un Beļģiju, bet ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) devies uz Krieviju.

Svarīgākais