Saimonu Kauelu apmētā ar jēlām olām

© skanpix

Populārā šova American Idol galvenais tiesnesis Saimons Kauels dabūjis pamatīgi trūkties no kādas šova dalībnieces, kuru pirms gada Kauels konkursā noraidījis, paziņojot, ka viņas uzstāšanās nav laba. Sapinātā dalībniec Kaueluapmetajusi ar jēlām olām un pat trāpījusi žūrijas loceklim sejā, raksta YahooNews.

Kā ziņo ārvalstu mediji, negadījums noticis piektdienas vakarā, kad norisinājies AmericaIdol fināls, kurā piedalījušies trīs labākie dalībnieki. Brīdī, kad savu uzstāšanos beidza viena no konkursantiem, uz skatuves uzskrējusi sieviete, kura pirms gada piedalījās šovā, spēlējot vijoli. Taču SaimonsKauels sievietes uzstāšanos izbrāķējis, sakot, ka viņas priekšnesums nav tiks labs, lai turpinātu cīņu.

Uzskrienot uz skatuvi, sieviete uz Kauelu sabļāvusi un, pirms ieradusies apsardze, Kauelas iemetusi ar piecām jēlām olām, vienu pat trāpot tieši sejā.

Pēc notikuma sieviete atvainojusies konkursantiem, bet ne pašam Kauelam. Pret sievieti apsūdzība netiks celta, taču Kauels pēc notikušā savā Twitter kontā rakstījis, ka viņam nepatīk jēlas olas.