Sinoptiķi brīdina, ka šonakt vietām sabiezēs migla

© Dmitrijs Suļžics / F64

Līdz nedēļas izskaņai laika apstākļi Latvijā būtiski nemainīsies, vienīgi naktī atsevišķos rajonos sabiezēs migla, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nakts būs apmākusies, teritorijas lielākajā daļā gaidāms neliels lietus. Pūšot lēnam vējam, atsevišķos rajonos sabiezēs migla, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +6…+10 grādiem.

Rīgā naktī debesis klās mākoņu sega, kas brīžiem atnesīs arī nelielu lietu. Pūšot lēnam vējam, iespējama miglas veidošanās. Gaiss atdzisīs līdz +8…+10 grādiem.

Arī svētdien pa dienu debesis būs lielākoties mākoņaina, vietām gaidāms neliels lietus. Pūšot lēnam līdz mērenam dienvidu puses vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies vien līdz +8…+13 grādiem.

Galvaspilsētā nedēļas pēdējā diena tāpat kā citur Latvijā būs apmākusies, taču lielākoties sausa, vien rīta stundās iespējams neliels lietus. Dienvidu puses vējš pūtīs lēni līdz mēreni, un gaisa temperatūra nebūs augstāka par +10…+12 grādiem.

Latvijā

Hiphopa mūziķi March un Ziids sadarbībā ar producentu Tabli izdevuši dziesmu “All Over Again”, apvienojot “house” apakšžanrus ar repa tekstiem un izpildīšanas manieri. “Dziesma ir eksperiments visiem iesaistītajiem māksliniekiem, kuri lielākoties darbojas hiphopa lauciņā,” tā to piesaka paši mākslinieki.