Ko sinoptiķi sola Tēva dienai?

© Kaspars Krafts

Svētdien Latvijā būs +24 līdz +27 grādu silts, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Vakarā gaisa temperatūra būs +17 līdz +22 grādu robežās.

Dominēs lēns austrumu puses vējš.

Tikmēr gaidāmajā naktī Latvijā saglabāsies skaidrs un sauss laiks. Pūtīs lēns austrumu, dienvidaustrumu vējš, un minimālā gaisa temperatūra būs +12 līdz +17 grādi, austrumos vēsāk, tur +7 līdz +12 grādi.

Arī Rīgā debesis naktī būs skaidras un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns austrumu, dienvidaustrumu vējš, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +14 līdz +16 grādiem.

Latvijā

Lai droši iepirktos internetā, apskatītu konta atlikumu internetbankā vai izmantotu kādus citus tiešsaistes pakalpojumus, ir nepieciešama iespēja droši autentificēties jeb pierādīt savu personību. Latvijā visbiežāk izmantotais autentifikācijas rīks ir Smart-ID lietotne, kurai šobrīd ir jau vairāk nekā 3,5 miljoni lietotāju visā Baltijā. Tomēr par spīti tās popularitātei un šķietami vienkāršajai lietošanai arī Smart-ID lietotnes lietošanā iespējams saskarties ar dažādiem drošības riskiem. Kā rūpēties par savu finanšu drošību un ko ņemt vērā, izmantojot Smart-ID, stāsta Luminor bankas krāpšanas novēršanas eksperte Marija Celma.

Svarīgākais