Ko sinoptiķi mums sola šai naktij un rītdienai

© Dmitrijs Suļžics/MN

Naktī uz otrdienu vietām Latvijā veidosies migla, kas izklīdīs rīta stundās, prognozē sinoptiķi.

Debesis daudzviet būs skaidras, vairāk mākoņu saglabāsies Vidzemē un Latgalē. Nokrišņi pārsvarā nav gaidāmi. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +9..+15 grādiem.

Otrdiena būs visai saulaina, augs gubu mākoņi, kas vietām sagādās īslaicīgu lietu un pērkona negaisu. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš. Gaiss sasils līdz +21..+25 grādiem, bet daļā piekrastes temperatūra būs +17..+20 grādi.

Rīgā būs mainīgs mākoņu daudzums, otrdienas pēcpusdienā iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Naktī un no rīta pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra noslīdēs līdz +14 grādiem, vietām piepilsētā - līdz +10 grādiem. Dienā gaidāms mērens rietumu vējš, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +23..+24 grādiem.

Latvijā

Vasara ir sezona, kad tiek cepts, fritēts un grilēts.  Raidījuma “360TV ZIŅneši” skatītāji no Apšuciema arī to dara visai bieži - nekad nekādu problēmu ar eļļu neesot bijis, taču gatavojoties fritēt grauzdiņus saulespuķu eļļā, ar eļļu noticis kas negaidīts. Tas iemūžināts video un nosūtīts “360TV ZIŅneši”.