Kāpēc Murads Juško slēpjas "Instagram" ar segvārdu - Elita

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Pēc video noskatīšanās, kas Latvijā nonāca šī gada 11. novembrī, kurā redzams, kā restorānā "Space Falafel" restorānu COD īpašnieks un Tails.lv konsultants Murads Juško iesita sievietei pa deniņiem, ir pagājušas vien pāris nedēļas, izraisot lielu sabiedrības sašutumu.

NRA Dzīvesstils jau rakstīja, ka pēc tam šī pati persona turpināja fiziski iespaidot jau tā cietušo sievieti. Šo varmācības ainu var labi redzēt restorānā esošajās novērošanas kamerās. Pārējie restorāna apmeklētāji vienkārši noskatās un nekā neiesaistās notiekošajā.

Atgādināsim arī to, ka dienu pēc, 12. novembrī, žurnālists Lato Lapsa uz Valsts Policiju nosūtīja iesniegumu par notikušo varmācību pret sievieti.

Aiz muguras ir mēnesis un 6 dienas pēc video materiāla, kurā redzama vardarbība. Turklāt nepamanīts nepalika fakts, ka sabiedrība iestājas par to, lai piešķirto Mishelin zvaigzni, nekavējoties atņemtu, ko liela daļa sabiedrības pauda savā nostājā, jo Juško kunga rīcība šķiet nepieņemama vēl šodien.

Taču šodien jautājums ir pavisam cits:

kāpēc Murads Juško slēpjas "Instagram" aiz segvārda - Elita?

Interesanti arī liekas tas, ka bildē, kas ir "Instagram" profilbilde, viņš ir uzvilcis kapuci un aizsedzis seju, atstājot redzamas tikai acis. Taču pats profils pagaidām ir publisks, nav privāts, kas liek secināt, ka jautājumi ir vairāk par atbildēm.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Latvijā

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē (LBTU) no 1.jūlija darbu sāk rektore, profesore Irina Arhipova un kopā ar viņu arī jaunā vadības komanda - zinātņu prorektors Gatis Vītols, studiju prorektore Ilze Beitāne un finanšu prorektors Linards Sisenis, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Svarīgākais