Uzsāk līdz šim vērienīgāko Annas Jansones meklēšanu

© F64

Svētdien, 2023. gada 12.novembrī, organizācija Bezvests.lv sadarbībā ar Valsts policiju veiks bezvēsts pazudušās Annas Jansones kārtējo meklēšanu.

Jansones vīrs mikroblogošanas vietnē "X" raksta, svētdien notiks lielāks meklēšanas pasākums un nepieciešami brīvprātīgie.

"Svētdien notiks vēl viens lielāks meklēšanas pasākums, nepieciešami cilvēki. Ja kādam ir brīvs un vēlme palīdzēt, tad te ir jūsu iespēja iesaistīties," raksta Jansones vīrs.

Viņš piebilst, ka nav zināms, vai notiks vēl kāds meklēšanas pasākums.

"Ja varat izkasīties, lūdzu, atbrauciet! Nav zināms, vai notiks vēl ķemmēšanas pasākumi pēc šī. Ar katru pārbaudīto kvadrātmetru ir mazliet vairāk skaidrības..."

Jau vēstījām, ka organizācija "bezvests.lv" izplatījusi jaunu informāciju saistībā ar pazudušās Annas Jansones plānotajiem meklēšanas pasākumiem, aicinot iesaistīties brīvprātīgos.

Kā ziņots, pagājušās ceturtdiena rītā Anna Jansone ar četrus mēnešus veco meitu Luīzi Evertovsku izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā. Kopš tā brīža viņa vairs nav redzēta. Annu un Luīzi Valsts policija meklēšanā izsludināja tās pašas dienas, tas ir, 1. novembra vakarā. Nākamajā rītā nomas automašīnā pie Ķemeru tīreļa tika atrasta Luīze, diemžēl mirusi. Annas meklēšana turpinās.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.