Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā

Futbola klubs RFS komentē negadījumu uz ceļa: Daudzi pēc avārijas nonāca šoka stāvoklī

© Ekrānuzņēmus no FB/futbola klubs RFS

Sestdienas naktī, atgriežoties no pārbaudes spēles Somijas galvaspilsētā Helsinkos, RFS futbola kluba autobuss iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, teikts futbola kluba RFS paziņojumā.

Aptuveni 40 km no Rīgas autobuss piedzīvoja frontālo sadursmi ar vieglo automašīnu, kura izbrauca pretējā joslā. Lai gan ātrums slikto laikapstākļu dēļ nebija liels, izvairīties no sadursmes nebija nekādu iespēju. Pēc trieciena autobuss nobrauca no ceļa un iegāzās grāvī.
Portāls NRA jau rakstīja, ka svētdien, dažas minūtes pēs pusnakts, avarēja futbola kluba RFS autobuss, kas atgriezās no spēles Helsinkos.
"Kopīgiem spēkiem, palīdzot cits citam, visiem spēlētājiem un personālam izdevās izkāpt no autobusa, izmantojot evakuācijas lūku. Diviem RFS kluba spēlētājiem un vienam personāla darbiniekam uz vietas tika sniegta pirmā mediķu palīdzība, bet vēlāk viņi tika nogādāti slimnīcā. Daudzi uzreiz pēc avārijas nonāca šoka stāvoklī. Vienam spēlētājiem tuvākajās dienās tiks veikta deguna operācija. Kopumā dažādos savainojumos iedzīvojušies vairāki RFS kluba pārstāvji, taču tie neapdraud viņu profesionālās karjeras. Daudzi piedzīvojuši mazākus vai stiprākus sasitumus, zobu traumas, taču ņemot vērā avārijas nopietnību, komandai ir ļoti paveicies. Neviens nav gājis bojā un izdevies izvairīties no īpaši sāpīgām sekām," uzsvērts paziņojumā.
RFS klubam šobrīd nav vairāk informācijas par avarējušo vieglo automašīnu.
RFS pateicas dienestiem par ātro un profesionālo palīdzību, kā arī visiem garāmbraucējiem, kuri apstājās, operatīvi izsauca policiju un mediķus un savās automašīnās uzņēma savainotos un nosalušos autobusa pasažierus.