Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pie Saulkrastiem notikusi avārija, cietusi futbola kluba RFS komanda [papildināts 8:35]

© Ekrānšāviņš/Twitter

Noticis ceļu satiksmes negadījums uz autoceļa Rīga - Ainaži (A1, 32. km) pie Saulkrastiem. Satiksme pilnībā bloķēta, pulksten 00:51 "Latvijas valsts ceļi" vēstīja mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Latvijas valsts ceļi" informē, ka apbraukšana iespējama pa a/c Saulkrasti-Sēja Ragana (P6) un pašvaldības ceļiem. Pulksten 2:10 Valsts policija ziņoja, ka satiksme atjaunota.

Pulksten 00:08 futbola klubs RFS ziņoja , ka iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā.

"Autobuss apgāzies, mēģinām noskaidrot vai visi ir veseli," vēstīja satraucošs ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter". Futbola klubs RFS atgriezās mājās ar uzvaru no spēles Helsinkos.

Pēc 2,5 stundām sekoja informācija, ka visa komanda ir dzīva. "Šonakt varējām pārliecināties, ka esam īsta komanda, kur arī grūtā brīdī visi rūpējas viens par otru. Visi esam dzīvi, bez traumām gan neiztikām, taču kopumā mūsu ekipāžai viss beidzies salīdzinoši laimīgi," komanda rakstīja "Twiterī".

Visos Latvijas reģionos šobrīd sniegs un putenis apgrūtina braukšanu. Īpaši apgrūtināti ir Cēsu apkārtnē. Latvijas autoceļu uzturētāja Ziemas dienests seko līdzi situācijai uz valsts autoceļiem un veic sniega tīrīšanas un slīdamības mazināšanas darbus. Dienests aicina autovadītājus būt piesardzīgiem!

To, ka vakarnakt braukšanas apstākļi tiešām bija sarežģīti, var pārliecināties komandas uzņemtajā video: