Īpaši ēdieni mīļajai māmiņai!

Attēlam ir ilustratīva nozīme © gardezi.lv

2.lapa

Avokado - salātu uzkoda

Sastāvdaļas (4 porcijām)

2 avokado

2 saujas rukolas

100 g ķiršu tomātu

50 g fetas siera

1 ēdamk. olīveļļas

1 ēdamk. citrona sulas

sāls, melnie pipari

balzamiko mērce

Pagatavošana:

Sagriež uz pusēm vai četrās daļās ķiršu tomātiņus. Nelielos kubiņos sagriež fetas sieru, samaisa rukolu, tomātus un sieru ar olīveļļu, citrona sulu, sāli un pipariem. Pārgriež uz pusēm avokado, ar karoti izņem kauliņus un izveido dziļāku padziļinājumu katrā pusītē. Avokado mīkstumu, kas palicis pāri, sagriež kubiņos un pievieno salātu maisījumam. Salātu maisījum kārto avokado pusītēs, rotā ar balzamiko mērci un uzreiz pasniedz!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Latvijā

Jau pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito sākumā Raimonds Pauls, būdams Kultūras ministrs, virzīja ideju par akustiskās koncertzāles būvniecību Rīgā. Toreiz tam naudas nebija. Vēlāk, kamēr Rīgā meklēja citus risinājumus, tikmēr reģionos uzbūvētas jau četras augstvērtīgas zāles, bet galvaspilsētā tādas joprojām nav. Taču nu ir sākusies “Rīgas Filharmonijas” būvprojekta izstrāde. Kā nākotnē izskatīsies Kongresu nams, ko jau jāpierod saukt par “Rīgas Filharmoniju” skaidro 360TV ziņas “Ziņneši”.

Svarīgākais