Reizniece-Ozola: ES jābūt vienotai izpratnei par nodokļu krāpšanās ierobežojumiem

© F64

Ceturtdien, 19.maijā, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola pēc vēstnieka Pītera Langenberga (Pieter Langenberg) uzaicinājuma piedalījās Nīderlandes vēstniecības rīkotajās vēstnieku pusdienās. To laikā ministre ar klātesošajiem vēstniekiem pārrunāja Latvijas ekonomikas un finanšu jomas aktualitātes, kā arī Eiropas Savienības (ES) dienaskārtībā esošos būtiskākos jautājumus, ziņo finanšu ministrijas preses dienests.

Savā uzrunā vēstniekiem finanšu ministre akcentēja vairākas būtiskas jomas, kurās īstenojamās reformas ir aktuāls diskusiju temats ne tikai visā ES, bet arī ministres dienaskārtībā. Viens no tiem ir izvairīšanās no nodokļu nomaksas ierobežošana, tāpēc ministre īpaši pateicās Nīderlandei kā Prezidentūras valstij par ieguldīto darbu šīs problēmas risināšanā.

"Izvairīšanās no nodokļu nomaksas ir būtiska problēma visā ES, tomēr, ieviešot pasākumus tās mazināšanai, mums jārūpējas par to, lai netiktu ierobežota dalībvalstu konkurētspēja. Šis jautājums nedrīkst būt sasteigts, turklāt jauno normu piemērošanai jābūt precīzi un praktiski ieviešamai," vēstniekiem uzsvēra finanšu ministre.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā

Turpinājumu lasi nākamajā lapā