Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

ŠOKS: Publiskajā reģistrā atrod no Liepājas pedofila cietušās meitenītes personas datus

© twitter

Ļoti nepatīkamu varas iestāžu nolaidību šorīt konstatējis Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš – publiskajā reģistrā bijusi pieejama informācija par šodien medijos jau minētā dāņu pedofila aizskarto meitenīti.

Deputāts šo ziņu nekavējoties publicējis sociālajā tīklā twitter, protams, aizklājot personīgo informāciju par meitenīti. Tā pat viņš attēlu papildinājis ar visai skarbu komentāru: „Valsti pārvalda totāli idioti, ja publiskajā reģistrā ir iespējams atrast jaunā Liepājas pedofila cietušo meitenīti!”

Lieki norādīt, ka šī informācija pamatīgi satraukusi sociālo tīklu lietotājus.

 
Jau ziņots, ka par neķītru darbību veikšanu ar mazgadīgu meitenīti, kā arī par pornogrāfisku materiālu izgatavošanu, izplatīšanu un apriti reāls cietumsods piespriests dāņu uzņēmējam - 46 gadus vecam vīrietim.

Sodītajam vīrietim, uzņēmējam no Dānijas, ir tāds pats vārds un uzvārds, kā minēts viņa uzņēmuma nosaukumā - Jespers Rasmusens.

Tāpat arī atgādinām, ka tā kā šis ir populārs dāņu vārds un uzvārds, iedzīvotāji tiek aicināti nejaukt notiesāto personu ar diviem citiem Latvijā dzīvojošiem dāņu uzņēmējiem un viņa vārdabrāļiem, no kuriem viens ir bijušais uzņēmuma "Trelleborg" valdes loceklis un otrs - viens no uzņēmuma "Medzes Components" valdes locekļiem.
 
Jāpiezīmē, ka publiski pieejamos Uzņēmumu reģistra (UR) datos joprojām atrodams no seksuālas vardarbības Liepājā cietušās meitenītes vārds.