Saeimas deputāti netaupa eksotiskai atpūtai

© reklāmas foto

Bali, Katara un Singapūra ir tikai dažas no pasaules valstīm, kur aizvadītā gada nogalē brīvdienās devušies Latvijas parlamenta, kuru tā vadītājs Gundars Daudze (ZZS) raksturo kā vienu no "švakāk atalgotajiem" Eiropā, deputāti.

Šonedēļ sanākot uz pirmo Saeimas plenārsēdi šajā gadā, dažu parlamentāriešu atpūtu siltajās zemēs "nodeva" viņu iedegums, taču viņi nevēlējās atklāt, kur bijuši.

Vienīgi Kārlis Leiškalns (TP) atklāti teica, ka brīvdienās bijis Katarā, Dohā, kur sekojis līdzi Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja spēlēm "ATP World Tour 250" sērijas turnīrā.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, uz Bali gada nogalē bija devies deputāts Māris Kučinskis (TP), uz Singapūru - Inese Šlesere (LPP/LC), uz Ēģipti - Dzintars Rasnačs (TB/LNNK).

Aigars Štokenbergs (SCP) brīvdienās pabijis Londonā, bet Saeimas priekšsēdētājs Daudze (ZZS) kuģojis ar jahtu pie Spānijas krastiem.

Kā ziņots, 12.janvārī intervijā telekompānijas LNT raidījumam "900 sekundes" Daudze norādīja: "Latvijas parlaments ir viens no švakāk atalgotajiem Eiropā, taču nedomāju, ka vajadzētu kaut ko mainīt atalgojuma sistēmā."

Jau vairāk kā divas nedēļas kādā kūrortā ar ģimeni atpūšas arī Tautas partijas līderis Andris Šķēle. Viņa preses sekretārs Romāns Meļņiks Neatkarīgajai neatklāja atpūtas vietu, sakot, ka tā ir "ļoti privāta lieta". A. Šķēle politiskajā procesā piedalās, sazvanoties ar partijas biedriem un izplatot rakstiskus paziņojumus presei, kuros krtizē premjera Valda Dombrovska (JL) darbu. Latvijā viņš atgriežas 18. janvārī.

Svarīgākais