Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Džeimsu Arturu Siguldā iesildīs igaunis Daniel Levi

© Publicitātes foto

Siguldas pilsdrupu estrādē 24. augustā notiekošo romantiskā britu dziesminieka Džeimsa Artura koncertu iesildīs igauņu apvienība “Daniel Levi”. Kaimiņi tūrēs kopā ar britu zvaigzni arī pārējos Baltijas valstīs paredzētajos koncertos.

Daniels Levi ir Igaunijā jau labi pazīstams popmākslinieks, kas kopā ar grupu izceļas ar saviem enerģiskajiem un pozitīvi uzlādējošajiem priekšnesumiem. “Viņi izraisīja mūzikas cienītāju sajūsmu uz vietēja mēroga elektro popa skatuves, sadarbojoties ar igauņu EDM veiksmes stāsta varoņiem “Cartoon” kopīgā singlā “On & On”, kas vietnē Spotify un Youtube noklausīts vairāk nekā 690 miljonus reižu. Daniels Levi ir sasniedzis popa klausītājus ar pārpasaulīgiem soula, fanka un “r’n’b” elementiem, ko vienmēr pavada spēcīga un svaiga enerģija, kas klausītāju iekļauj jau no pirmās tikšanās reizes,” tā par Igaunijas apvienību vēsta koncerta rīkotāji.

Par gaidāmo uzstāšanos Džeimsa Artura koncertos pats Daniels, protams, ir sajūsmā: “”You're Nobody 'Til Somebody Loves You” tika klausīts jau šova “X Faktors” laikā. Protams, pirms dažiem gadiem nepalaidu garām iespēju redzēt viņu uzstājamies Tallinā - tas bija lielisks koncerts! Tagad esmu neizmērojami priecīgs, kad uzzināju, ka varam ar viņu doties nelielā ekskursijā pa Baltiju. Un arī koncertu vietas ir ļoti jaukas.”