Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Kultūra

Pieminot otro gadadienu kopš Krievijas pilna mēroga agresijas pret Ukrainu, norisināsies labdarības koncerts

© Depositphotos

Šī gada 24.februārī, plkst.18.30, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā slaveni latviešu un ukraiņu dziedātāji un mūziķi apvienosies muzikālā pasākumā, lai paustu Ukrainas tautai savu solidaritāti un atbalstu.

2024. gada 24. februārī pasaule piemin otro gadadienu kopš Krievijas neizprovocētās un nepamatotās pilna mēroga agresijas pret Ukrainu. Ukrainas bruņotie spēki, ukraiņu tauta ar starptautisko partneru un sabiedrības atbalstu varonīgi cīnās pret krievijas agresoru, aizstāvot savu brīvību un neatkarību.
Šajā dienā, apliecinot solidaritāti ar Ukrainas tautu, Ukrainas vēstniecība Latvijā rīko labdarības koncertu Ukrainas atbalstam "Kopā ar Ukrainu". Ienākumi no koncerta tiks novirzīti Ukrainas atbalstam. Ziedojumu saņēmējus izvēlēsies Ukrainas vēstniecība Latvijā un labdarības fonds Ziedot.lv.

Koncerta programmā ukraiņu un latviešu dziedātāju un mūziķu priekšnesumi: Etnogrupa OGAS, Ralfs Eilands, Andrejs Osokins, Jānis Stībelis, Marija Naumova, Miks Galvanovskis, Kārlis Kazāks, grupa Sudden Lights, Intars Busulis un Abonementa orķestris, Markus Riva, Viktorija Prituļaka and Anastasia Vasilenko.

Koncerta vadītājs: Goran Gora.

Biļetes var iegādāties šeit.

Publicitātes foto

Koncerts plkst. 18.30 būs skatāms sabiedrisko mediju portālā LSM, plkst. 21.10 - LTV1 un REplay.lv.