Biļetes uz dziesmu svētku noslēguma koncertu izpārdotas stundas laikā

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Tirdzniecībā internetā no šodienas plkst.10 bija pieejamas biļetes uz Dziesmu un deju svētku koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" un tā ģenerālmēģinājumu, aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra pārstāve Linda Ertmane.

Papildināts 10:57: Kopumā šodien publiskajā tirdzniecībā nonāca 94965 biļetes uz 4 Svētku koncertiem: Koru lielkoncertu “Tīrums. Dziesmas ceļš” un tā ģenerālmēģinājumu un noslēguma koncertu “Kopā Augšup” un tā ģenerālmēģinājumu (bez dejām), kā arī Sadziedāšanās nakti. Biļetes uz Noslēguma koncertu jau ir izpārdotas. Tirdzniecība notiek raiti.

Savukārt no 22.maija biļetes, kas netiks izpirktas internetā, būs iespēja iegādāties arī kasēs, kā arī būs iespēja izpirkt biļetes iepriekšējā rezervācijā. Savukārt no 12.jūnija varēs izpirkt iepriekšējā rezervācijā pieteiktās biļetes, kas netiks izpirktas.

Vienā pirkuma reizē uz vienu pasākumu var iegādāties ne vairāk kā četras biļetes. Kopīgais vienā pirkumā nopērkamo biļešu skaits ir 20. Daudzbērnu ģimenēm ar Latvijas Goda ģimenes apliecībām sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu tika nodrošināta iespēja pieteikties uz biļetēm iepriekšējā rezervācijā uz biļešu skaitu, kas lielāks par četri.

LETA jau rakstīja, ka kopumā uz svētku pasākumiem ir 174 000 biļešu, no kuriem 74% tiks nodoti publiskajai tirdzniecībai, 25% būs iepriekšējā rezervācijā un 1% tiks atvēlēts ielūgumiem. Biļešu cenas uz svētku pasākumiem ir amplitūdā no 5 līdz 100 eiro.

Svarīgākais