Rīgā sākas Ceturtās adventes ieskaņas pasākumi

© f64.lv, Rūta Kalmuka

Šodien ar svētku programmu "Vērmanes pasaku dārzs" ģimenēm ar bērniem sāksies Ceturtās adventes svētku ieskaņas pasākumi Rīgā, informē Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pie Vērmanes dārza strūklakas decembra ceturtdienu vakaros ģimenes ar bērniem ir aicinātas uz īpašu programmu - pasaku lasījumiem, rotaļām, dziesmām, kā arī iespēju satikt Ziemassvētku vecīti. Par svētku programmu parkā vēstī arī Ziemassvētku goda vārti.

No plkst.18 apmeklētājus gaidīs pasaulē iecienītu korāļu dziedājumi, svētku rotaļas, spēles un teātra sporta improvizācijas. Pasākumā uzstāsies folkloras kopa "Grodi", folkloras draugu kopa "Skandinieki", tautas tradīciju kopa "Budēļi", ģimeņu folkloras kopa "Berendejka", studijteātris "Aka", kamerkoris "Vidus" un jauktais koris "Skaņupe".

VEF Kultūras pils Kamerzālē koncertā "Gaismas ceļš" šodien no plkst.18 uzstāsies Rīgas un Mārupes senioru kori.

Vēl šodien plkst.19 svētku ieskaņas koncerts "Ziemassvētku oratorija" būs klausāms koncertzālē "Ave Sol", un tajā piedalīsies kamerkoris "Ave Sol", diriģenti Andris Veismanis un Jurģis Cābulis, Agnese Egliņa, Elizabete Lāce un stīgu kvintets.

Svarīgākais