Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Kultūra

Izsludināts Ineses Galantes “Ziemassvētku prelūdijas” papildkoncerts

© Publicitātes foto

Koncerta “Ziemassvētku prelūdija” organizatori informē, ka, izpildot daudzskaitlīgos klausītāju lūgumus, 17. decembrī pulksten 15 Doma baznīcā notiks papildu dienas koncerts.

“Ziemassvētku prelūdijā” kopā ar operas dīvu Inesi Galanti piedalīsies izcili Latvijas mūziķi: pasaulē populārais komponists un ērģelnieks Aivars Kalējs, virtuozais pianists Andrejs Osokins, talantīgie Latvijas Nacionālās operas solisti tenors Artjoms Safronovs un soprāns Viktorija Pakalniece, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā, kā arī jaunie mūziķi, konkursa “Ineses Galantes talanti” laureāti - pianiste Marija Mišela Jaunzeme, vijolnieks Andrejs Jegorovs, čelliste Katrīna Anna Rando, pianists Daniils Mickevičs un citi.

“Man ir ļoti patīkami, ka mūsu Ziemassvētku koncerts Latvijas klausītājiem ir kļuvis par brīnišķīgu tradīciju, gaidītu un svarīgu notikumu. Mēs esam laimīgi, daloties ar skatītājiem ar mīlestību, siltumu, diženas un mūžīgas mūzikas skanējumu. Nāciet sajust īpašo, neizstāstāmo burvības un mīlestības atmosfēru, kas Doma baznīcā valda pirms Ziemassvētkiem!” aicina Inese Galante.

Koncerta dalībnieku izpildījumā skanēs iecienīti pasaules dižāko komponistu kanoniskie Ziemassvētku skaņdarbi, savukārt svinīgāku svētku noskaņojumu pasākumam piešķirs īpašais gaismas noformējums Doma baznīcā.