Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Kultūra

“Radio SWH” būs jauns raidījums vecākiem

© Publicitātes foto

Sākot ar 22. maiju, svētdienās “Radio SWH” ēterā no pulksten 17 līdz 18 būs klausāms jauns raidījums – “Pietura vecākiem”. Tā veidotāji un vadītāji ir “Centrs ZIN” vecāku izglītības treneri Inga Oliņa un Georgs Rubenis, kas piedāvās viegli saprotamas un pielietojamas idejas visu vecumu bērnu vecāku ikdienas atvieglošanai.

Raidījuma mērķis ir palīdzēt klausītājiem pārkāpt pāri mākslīgi izveidotajām domāšanas robežām, ka bērnu audzināšana ir temats, par ko jādomā un jāinteresējas tikai zīdaiņu vecākiem. Tāpēc raidījuma “Pietura vecākiem” vadmotīvs ir “Viss par bērnu audzināšanu - no piedzimšanas brīdim līdz pusmūža krīzei” - ar domu, ka vecāks ir vecāks arī tad, ja bērns ir pusaudža, jaunieša vai pieaugušā vecumā.

Radio raidījumā tiks runāts par aktualitātēm bērnu, pusaudžu un jauniešu audzināšanā un attiecību veidošanā, piedāvātas konkrētas praktiskas darba metodes, kā arī atbildēs uz klausītāju rakstiski uzdotajiem jautājumiem. “Pieturā vecākiem” iecerēts runāt par tādiem tematiem kā, piemēram, vai pieaugušais apzinās savas vajadzības un māk tās piepildīt; kā aiz bērna uzvedības ieraudzīt viņa patieso vajadzību; tiks piedāvāti visiem zināmu ikdienas situāciju risinājumi utt.