Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Kultūra

Tiešraide: Svētku lielkoncerts "Mēs esam Latvija!"

© Publicitātes foto

Sagaidot mūsu valsts simtgadi, Nra.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 18. novembrī no plkst. 16.30 tiešraidē no Zemgales Olimpiskā centra Jelgavā baudīt lielkoncertu "Mēs esam Latvija!".

Svētku lielkoncertā uzstājas Žoržs Siksna, Līva Dumpe, Kristīne Ozoliņa, Erita Karlsone, Uldis Timma, Endijs Rožkalns, Ervīns Ramiņš, Vilnis Dumpis u.c. Dziesmas izpildīs arī kori "Balti", "Mītava", "Tik un Tā", "Spīgo", "Ozols", "Liepa", "Līga", "Zemgale", "Riti", "Jelgavas popkoris un apvienotais pilsētas skolēnu kopkoris, kā arī "Rotiņa" un Tirkīza kora ansamblis.

Uz koncerta skatuves kāps deju kolektīvi "Lielupe", "Diždancis", "Kalve", "Ritums", "Laipa", "Vēja zirdziņš", "Benefice" un "Intriga". Koncertā piedalās arī Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris un tautas mūzikas ansamblis "Zelta stīdziņas".

Koncerta režisors ir Sandis Kalniņš, muzikālais vadītājs - Uldis Timma.

Latvijas simtgades svinību tiešraides programma turpināsies plkst. 22.30 ar Latvijas Nacionālā teātra koncertuzvedumu "Dzimšanas dienas nakts".

Tiešraide no Jelgavas svētku lielkoncerta "Mēs esam Latvija!" skatāma arī LMT Viedtelevīzija, lietotnē LMT Straume un internetā.