Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Kultūra

Miris slavenais kulinārs Entonijs Bordēns

© Reuters/Scanpix

61 gadu vecais slavenību šefpavārs un TV personība Entonijs Bordēns atrasts miris savā viesnīcas numuriņā pēc tam, kad viņš izdarīja pašnāvību, ziņo CNN.

"Ir ļoti skumji apstiprināt mūsu kolēģa Entonija Bordēna nāvi,” kanāls šodien paziņoja. “Viņa piedzīvojumu kāre, jaunu draugu meklējumi, mīlestība pret ēdienu un dzērieniem un apbrīnojamie stāsti padarīja viņu par unikālu stāstnieku. Viņa talants nekad nebeidza mūs pārsteigt, un mums viņa ļoti pietrūks. Mūsu domas un lūgšanas ir ar viņa meitu un ģimeni šajā grūtajā laikā.”

Bordēns atradās Francijā, strādājot pie CNN seriāla “Parts Unknown”. Viņa draugs, franču pavārs Ēriks Riperts atrada kolēģa ķermeni.

“Tonijs bija ārkārtīgi talantīgs,” vēstulē saviem darbiniekiem vēstīja CNN vadītājs Džefs Zakers. “Mums viņa pietrūks ne vien talanta, bet arī kaislības, ar kādū viņš strādāja, dēļ.”

Bordēna darbi palīdzēja cilvēkiem domāt savādāk par ēdienu, ceļojumiem un pašiem. Viņš iestājās par trešās pasaules valstu iedzīvotājiem un drošākiem strādāšanas apstākļiem restorānu darbiniekiem.