Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Kultūra

"Vakara Ziņas" aicina uz sirsnīgu labdarības akciju "Pūriņš mazulim"

© VZ arhīvs

Brīvdienu žurnāls “Vakara Ziņas” ar labdarības akciju “Pūriņš mazulim” ir aicinājis Latvijā populārus cilvēkus palīdzēt ar zīdaiņiem ikdienā nepieciešamām lietām biedrības “Misija PAKĀPIENI” aprūpē nonākušajām jaunajām māmiņām un viņu bērniņiem.

Žurnāls ne tikai atspoguļo dažādus dzīves notikumus un stāstus, bet ir arī sociāli atbildīgs par mazāk aizsargāto mūsu sabiedrības daļu, gan iesaistoties labdarības akcijās, gan šoreiz to organizējot, lai kaut nedaudz atvieglotu misijas “Pakāpieni” skaisto, bet smago darbu.

Viljams un Dana Šulci vada misiju “Pakāpieni” un jau 20 gadu palīdz krīzes situācijā nonākušām jaunajām māmiņām, kurām nav cita patvēruma un atbalsta. Tā ir vieta Tukumā, kur rast mājas un mācīties prasmes, lai kļūtu un būtu par māmiņu. Meitenes Bēbīšu mājā mitinās un saimnieko, līdz bērniņš sasniedz pusgada vecumu.

Misijas vadītāji uzskata, ka visiem bērniem ir jāpiedzimst un jādzīvo, un ik brīdi meitenēm apliecina, ka ģimenē var būt arī citādas - mīļas un iejūtīgas - attiecības.

Ikviens “Vakara Ziņu” lasītājs arī ir aicināts ielikt savu artavu mazuļu pūriņa vai sadzīvei nepieciešamu priekšmetu iegādei, lai ģimeniskais siltums, kā meitenēm dzīvē tik ļoti trūcis, iedegas vēl spožāk un siltāk!

Biedrība “Misija PAKĀPIENI”,

Rīgas iela 41, Tukums, LV-3101

Tālruņa numurs un e-adrese saziņai: 63122459, mispakap@latnet.lv

Reģistrācijas numurs: 40008034946

Konta numurs ziedojumam: LV91UNLA0010000701010