NODERĪGI: Kas jāņem vērā lieluzveduma "Līdz varavīksnei tikt" apmeklētājiem

© f64

    Šodien pkst.19:00 Daugavas stadionā notiks deju lielkoncerta “Līdz varavīksnei tikt” ģenerālmēģinājums ar publiku.

 Organizatori aicina:

  • uz koncertu doties kājām, braukt ar velosipēdu vai izmantot sabiedrisko transportu, automašīnu novietojot citur pilsētā. Daugavas stadiona tuvumā skatītāju personīgajiem transportlīdzekļiem autostāvvietu nebūs.

Pie Daugavas stadiona, Grīziņkalnā ir izveidota speciāla apsargāta bezmaksas velonovietne.

  • Lai neveidotos rindas pie ieejas vārtiem Daugavas stadionā, lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi. Apmeklētājus gaidīsim jau no plkst.17:30.
  • Dziesmu un deju svētku pasākumos ieeja bērniem līdz 7 gadu vecumam ir bezmaksas (ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta). Vecākiem, kas plāno ņemt uz pasākumiem bērnus jaunākus par 3 gadiem, lūgums izvērtēt, vai konkrētais pasākums (tā saturs, norises vieta un laiks) ir piemērots bērna vecumam un vai tas nesagādās liekas problēmas bērnam, viņa vecākiem un citiem apmeklētājiem.
  • Koncertos aizliegts ienest lietussargus, t.sk. saliekamos. Aicinam paņemt līdzi lietusmēteļus.

Kultūra

"Straujiem soļiem dodamies pretī XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem! Kopā ar skolu koru diriģentiem un svētku virsdiriģentiem izdziedājām noslēguma koncerta "Te aust" repertuāru. Nu laiks nodot apgūto tālāk skolēniem!" pēc notikušā skolu koru diriģentu semināra vēsta ieraksts sociālajā tīklā "Facebook". Par gatavošanos svētkiem un ar to saistītajām problēmām, no kurām galvenā ir koru neesamība pat dažās lielās skolās, "Neatkarīgajai" pastāstīja koncerta "Te aust" mākslinieciskais vadītājs Edgars Vītols.

Svarīgākais