"Lufthansa" nākamvasar palielinās avioreisu skaitu no Rīgas uz Franfurti

Ceļotājiem tiek piedāvātas plašākas iespējas, lidojumiem nākamā gada vasaras atvaļinājumu laikā izvēloties "Lufthansa": no 2010.gada 19.jūlija līdz 28.augustam "Lufthansa" palielina avioreisu skaitu no Rīgas uz Frankfurti, piedāvājot septiņus papildu avioreisus nedēļā.

"Nākamvasar mūsu pasažieriem tiek dota iespēja savus brīvdienu ceļojumus ieplānot vi-sērtākajos datumos," saka Matiass Hince (Matthias Hinze), Baltijas reģiona galvenais va-dītājs, kurš strādā Rīgā. "Ar šiem papildu lidojumiem starp Rīgu un Frankfurti "Lufthansa" piedāvās saviem Latvijas un visiem Baltijas valstu pasažieriem vislabāko aviosatiksmi uz vairāk nekā 190 galamērķiem gandrīz 80 valstīs."

No 19.jūlija līdz 1.augustam "Lufthansa" piedāvās sešus, bet no 2.augusta līdz 28.augustam - septiņus papildu avioreisus no Rīgas uz Frankfurti un atpakaļ. Šī perioda laikā pasažieriem, kuri izlidos no Latvijas, tiks piedāvāta iespēja izvēlēties vai nu pēcpusdienas, vai vakara lidojumus.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais