Vēstniecībā Azerbaidžānā tiek rīkots tūrisma kompāniju seminārs, lai popularizētu Latviju

13.novembrī Latvijas vēstniecībā Baku notiek tūrisma veicināšanas seminārs, kas tiek organizēts sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Spāre" un aviokompānijas "AirBaltic" pārstāvjiem Azerbaidžānā.

Seminārā Azerbaidžānas vadošajiem tūroperatoriem tiek sniegta informācija par Latviju kā pievilcīgu tūrisma galamērķi ceļotājiem no Azerbaidžānas, tai skaitā popularizējot dažādas aktīvās atpūtas iespējas Rīgā un Jūrmalā, kā arī citās Latvijas pilsētās.

Seminārā tiek stāstīts arī par ceļošanas nosacījumiem pēc Latvijas pievienošanās Šengenas zonai, tajā skaitā par prasībām vīzas saņemšanai ceļotājiem uz Latviju, tiks prezentētas nakšņošanas iespējas Rīgas viesnīcās, kā arī sniegta informācija par ērtajiem pārlidojumu savienojumiem no Baku uz Rīgu un tālāk citur uz Eiropu ar aviokompānijas AirBaltic reisiem.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais