''airBaltic'' sāk lidojumus divos jaunos maršrutos no Lapēnrantas Somijā

12.novembrī, Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" sāk lidojumus divos jaunos maršrutos no Lapēnrantas, Somijā, uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu un Latvijas galvaspilsētu Rīgu, piedāvājot ērtus savienojumus starp galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, NVS un Vidusjūras reģionā.

"airBaltic" piedāvās lidojumus no Lapēnrantas uz Tallinu četras reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 50 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no EUR 35/EEK 553, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumi maršrutā Lapēnranta - Rīga notiks četras reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs divas stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no EUR 37/ LVL 26, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Ziemas sezonā airBaltic jaunos maršrutus piedāvās, veicot lidojumu Rīga-Tallina-Lapēnranta un atpakaļ. Precīzs lidojumu grafiks pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais