Olimpiskās izdzīvošanas ceļvedis: jāizvairās no Hītrovas lidostas un jārēķinās ar vispārēju dārdzību

Starptautiskā tūrisma kompānija "Carlson Wagonlit Travel" (CWT) brīdina ceļotājus, ka šīs vasaras Olimpiskās spēles, kas norisināsies Londonā no 27.jūlija līdz 12.augustam un Paraolimpiskās spēles (29.08 - 9.09.) būs visai nepateicīgs un sarežģīts laiks kā darījumu, tā atpūtas ceļotājiem. Lai palīdzētu laicīgi par to aizdomāties un plānot savus ceļojumus, "Carlson Wagonlit Travel" izplatījusi 10 ieteikumus tūristiem, ko asprātīgi nodēvējusi par "Olimpisko izdzīvošanas ceļvedi" (Olympic Survival Guide).

"Carlson Wagonlit Travel" iesaka: izvairieties no Hītrovas lidostas un kā alternatīvas izmantojiet Stenstedu, Lūtonu vai Getvikas lidostu; 13.datuma "sindroms" šoreiz strādās - 13.augusts būs visnoslogotākā diena Hītrovas lidotā; rēķinieties ar viesnīcu un vispārēju dārdzību šajā laikā; vairāk kā 20 Londonas metro stacijas būs pārslogotas šajā laikā; laicīgi rezervējiet vilciena biļetes uz Londonu un atpakaļ; centieties neplānot tikšanās laikā no 7-10iem rītā un no 4- 8iem vakarā

• Pārceliet savas tikšanās ārpus Londonas

• Ceļošana laikā posmā no jūnija līdz oktobrim būs dārgāka nekā parasti

• Pārdomājiet automašīnu izmantošanu - ņemiet vērā autostāvvietu trūkumu un slēgtus ceļus

Pēc Olimpisko spēļu organizatoru aplēsēm kopējais cilvēku pieplūdums Londonā ap Olimpisko spēļu laiku tiek lēsts ap 11 miljoniem (gan vietējie, gan ārvalstu tūristi, sportisti, personāls, organizatori utt.).

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais