Izraēlas tūrisma profesionāļus iepazīstina ar Rīgas tūrisma piedāvājumu

Šodien, 13.februārī, Izraēlas galvaspilsētā Telavivā notiek darba seminārs par tūrisma aktualitātēm Rīgā un Jūrmalā. To jau otro gadu organizē Latvijas Republikas vēstniecība Izraēlā sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju, Jūrmalas pilsētas domi un Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic.

Darba seminārā Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) mārketinga projektu vadītāja Ieva Lasmane iepazīstinās Izraēlas tūrisma profesionāļus ar 2012.gada Rīgas atpūtas un darījumu tūrisma piedāvājumu. Papildus tiks sniegts ieskats plānotajās aktivitātēs 2014.gadā, kad Rīga būs Eiropas Kultūras galvaspilsēta.

Izraēla ir viena no LIVE RĪGA pavasara/vasaras Rīgas tūrisma veicināšanas mārketinga komunikācijas kampaņu mērķa valstīm. Ik gadu RTAB mediju vizītēs Rīgā uzņem vairāk nekā 10 Izraēlas žurnālistus.

Kopš 2006.gada Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Telavivas uz Rīgu.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais