Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Tūrisma nozare nosaka "Gada cilvēks tūrismā 2011" laureātus

Tūrisma ziņu portāls BalticTravelnews.com sadarbībā ar tūrisma industriju ir noteicis titula GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2011 laureātus septiņās kategorijās - absolūtā kategorija, tūrisma informācijas centra vadītājs, ceļojumu aģentūru un operatoru vadītājs, naktsmītņu vadītājs, restorānu vadītājs, tūrisma žurnālists un interneta vietne.

Oficiālā pasniegšanas ceremonija norisinājās 10.02.2012 tūrisma izstādes Balttour 2012 atklāšanas pasākumā. Kopš 2003. gada balva tika pasniegta jau devīto reizi un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu tūrisma nozarē.

Latvijas tūrisma nozarei 2011. gads ir uzlicis daudzus pārbaudījumus, tāpēc ceļojumu industrija vēlas pateikties tiem, kuri ar savu darbu uzņēmumā un sabiedrisko aktivitāti ir veicinājuši un aizstāvējuši tūrisma nozares intereses un vērtības. Balvas GADA CILVĒKS TŪRISMĀ dibinātājs Aivars Mackevičs atzīmē, ka "tūrisma nozare 2011. gadā ir ieguvusi saimniecisko stabilitāti un daudzās jomās sasniegusi izcilus rezultātus pasaules mērogā, iekļūstot pasaules TOP 10 sarakstos gan galamērķu jomā, gan spa un viesnīcu biznesā. Katra uzņēmuma veiksmes stāsts parasti sākas ar spēcīgu personību vadītāja lomā, tāpēc mēs jau devīto reizi apbalvojam labākos tūrisma nozarē".

GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2011 titulu īpašnieki ieguva diplomu un mākslinieces Ievas Strazdiņas statuju "Tūrisma Oskars", kas simbolizē ceļošanas ideju.

Titulu "Gada cilvēks tūrismā 2011" ieguva:

1. Andris Klepers, Vidzemes Augstskolas Tūrisma un viesmīlības vadības fakultātes docētājs, nominācijā "Gada cilvēks tūrismā 2011" absolūtajā klasē.

2. Bernhard Loew, viesnīcas Grand Palace Hotel vadītājs nominācijā "Uzņēmējs naktsmītņu biznesā 2011".

3. Maija Freiberga, ceļojumu biroja Skaisto Skatu aģentūra vadītāja, nominācijā "Uzņēmējs tūrisma aģentūru un tūroperatoru biznesā 2011".

4. Laura Konstante, Siguldas tūrisma informācijas centra vadītāja, nominācijā "Tūrisma informācijas centra vadītājs 2011".

5. Mārtiņš Rītiņš, restorāna Vincents vadītājs, nominācijā "Restorāna vadītājs 2011".

6. Andris Dzenis, žurnāla HoReCa vadītājs, nominācijā "Tūrisma žurnālists 2011".

7. www.vanillatravel.lv, ceļojumu aģentūras Vanilla Travel interneta vietne, nominācijā "Tūrisma mājas lapa 2011".