Pārvadāt bagāžu "airBaltic" kļūst lētāk

© Scanpix/AFP

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" ir padarījusi reģistrētās bagāžas pārvadāšanu lētāku pasažieriem, kuri ceļo ar vairāk nekā vienu somu uz airBaltic 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

"airBaltic" ir ieguvis plašu atpazīstamību ar pievilcīgām cenām lidojumiem caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz un no tādiem galamērķiem kā Londona, Roma, Stambula, Telaviva, Maskava, Kijeva un Oslo. Tagad pasažieri, kuri ceļo ar vairākām smagām somām, varēs izmantot arī pievilcīgas cenas reģistrētajai bagāžai.

Iepriekš kopējais pieļaujamās bagāžas svars bija 20 kg un tas nepieauga, palielinoties vienību skaitam. No šī brīža ekonomiskās klases pasažieri, reģistrējot vairāk nekā vienu somu "airBaltic" lidojumos, varēs palielināt kopējo pieļaujamās bagāžas svaru, vienlaikus samazinot maksu par vienu bagāžas kilogramu. Vienas reģistrētās bagāžas vienības pieļaujamais svars ir 20 kg, divu vienību – 25 kg, trīs vienību – 30 kg, utt.

Pasažieriem, kuri nevēlas piemaksāt par papildus bagāžu, "airBaltic" pērn vasarā sāka piedāvāt somu "airBalticBag". Iegādājoties šo somu, pasažieris veselu kalendāro gadu par brīvu var to pārvadāt "airBaltic" reisos kā reģistrēto bagāžu. "airBaltic" ir izpelnījusies starptautisku atzinību par to, ka ir pirmā aviokompānija pasaulē, kura ieviesusi tik inovatīvu produktu kā airBalticBag.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais