Rīgā papildina tūrisma pakalpojuma klāstu

Augustā Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB) ir papildinājis Rātslaukumā izvietotā Rīgas Tūrisma informācijas centra (Rīgas TIC) pakalpojumu klāstu ar iespēju rezervēt viesnīcu numurus Baltijas valstīs un iegādāties "Lux Express" biļetes braucieniem no Rīgas uz Baltijas valstīm, Krieviju un atsevišķām Eiropas Savienības valstīm, informē Rīgas Tūrisma informācijas centra vadība.

"Pieaugot tūristu plūsmai Rīgā, arī TIC pieaug apmeklētāju skaits, kuriem nepieciešams palīdzēt atrast naktsmītni vienai vai vairākām naktīm. Tagad to varam nodrošināt ātrāk un ērtāk. Iepriekš nācās apzvanīt vairākas viesnīcas, meklējot pieejamus numurus un cerēt, ka telefoniski pieteiktais numurs vēl būs brīvs, kad viesis nonāks viesnīcā. Novērojot tendenci, ka tūristi vēlas apmeklēt arī kaimiņvalstis, TIC ir iespēja iegādāties starptautisko autobusu biļetes. Tūrisma informācijas centrs kļūst modernāks ar plašāku pakalpojumu klāstu, kurā iegūt visu nepieciešamo pilnvērtīgai atpūtai Rīgā un citās Latvijas pilsētās," piebilst Sabīne Markus, Rīgas Tūrisma informācijas centru vadītāja.

Rīgas TIC Rātslaukumā tiek izmantota "Baltic Travel Group" nodrošinātā viesnīcu numuru rezervācijas sistēma, kas jau vairāk nekā gadu ir pieejama arī Rīgas tūrisma portālā www.liveriga.com. Tajā pieejamas ap 400 viesnīcas, hosteļi, apartamenti un viesu mājas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Jūlijā Rīgas TIC Rātslaukumā tika ieviesta iespēja iegādāties "Biļešu Serviss" biļetes un biļetes ekskursijām uz Siguldu, Jūrmalu un Rundāles pili. Rīgas TIC Rātslaukumā var iegādāties mobilo sakaru sākuma komplektus un papildināšanas kartes, arī pastmarkas.

Piedāvājumā pieejami arī suvenīri, grāmatas par Rīgu, ceļveži, kartes, biļetes ekskursijām pa Rīgu ar autobusu un gida pavadībā. Rīgas TIC Rātslaukumā var iegādāties arī "Riga Card", kuras cenā iekļauta sabiedriskā transporta lietošana, informatīvais ceļvedis "Riga in Your Pocket" un dažādi tūrisma pakalpojumi ar atlaidēm.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais