Britu laikraksta The Sunday Times pārstāvis gatavo rakstu par Rīgu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) no 11. līdz 16.augustam Rīgā uzņem britu laikraksta The Sunday Times ceļojumu žurnāla pārstāvi Edvardu Vanstonu (Edward Vanstone).

Edvards Vanstons ir izvēlējies iepazīties ar Rīgas tūrisma piedāvājumu dažādību, detalizēti izpētot vairāku viesnīcu, restorānu, kafejnīcu un bāru piedāvājumu. Viņa mērķis ir sagatavot publikāciju par Rīgu tā, lai kaut ko sev aktuālu tajā varētu atrast cilvēki ar dažādām interesēm un atšķirīgiem ceļojumu budžetiem.

Vanstona kungs apmeklēs tādas viesnīcas kā Tallink Hotel, Bergs, Dome Hotel&SPA, Old City Boutique Hotel un Neiburgs. Viņš ciemosies kafejnīcās Index cafe un Kanēļa Konditoreja, bāros Skyline Bar un Garage, restorānos Bergs, Zilā Govs, Gastronome, Salve un Neiburgs. Edvards Vanstons arī iepazīsies ar Slow Food zemnieku tirdziņa piedāvājumu Berga bazārā, kā arī gida pavadībā apmeklēs Jūgendstila rajonu, Vecrīgu un Rīgas centrālo tirgu.

Vizītes rezultātā The Sunday Times Travel Magazine, kura tirāža ir vairāk nekā 67 000 eksemplāru un lasītāju skaits – vairāk nekā 120 000, tiks publicēta 1600 vārdu plaša publikācija par Rīgas tūrisma piedāvājumu.

Vizīti atbalsta Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic.

Svarīgākais