Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

"Tez Tour" uz Latviju atved atpakaļ aviokompāniju "Austrian Airlines"

© Publicitātes foto

Noslēdzot sadarbības līgumu ar "Austrian Airlines Group" par čārterlidojumu programmas izpildi 2011/2012. gada ziemas sezonā no Rīgas uz vispasaules slaveno slēpošanas kūrortu Insbruku (Austrija), starptautiskais tūrisma operators "Tez Tour" atved atpakaļ uz Latviju vienu no Eiropas Savienības prestižākajām aviokompānijām "Autrian Airlines".

Pirmos lidojumus no Rīgas uz Insbruku veiks nākamā gada 7. janvārī.

„Tas ir nozīmīgs notikums aviācijas nozarē kopumā, jo viena no Eiropas Savienības vadošajām aviokompānijām, kāda ir "Austrian Airlines", izrādījusi uzticību Latvijas tūrisma operatoram, un tādējādi arī vietējie tūristi varēs izbaudīt visaugstāko apkalpošanas servisu kāds patlaban ir Eiropā. Parakstot sadarbības līgumu augusta sākumā Vīnē, "Tez Tour" ir lepns, ka uz Latviju atved atpakaļ Austrijas nacionālo aviokompāniju "Austrian Airlines", kas no Latvijas tirgus bija aizgājusi pirms trijiem gadiem,” informē "Tez Tour" ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs.

Tiešos lidojumus uz Austrijas slēpošanas kūrortiem veiks ar "Lauda Air" reaktīvo lidmašīnu "Fokker 100" katru sestdienu, sākot ar nākamā gada 7. janvāra līdz 24. martam. No Rīgas uz Insbruku lidojums ilgs apmēram divas stundas. Tiroles reģiona slēpošanas kūrorti atrodas tikai 22 līdz 100 kilometru attālumā no lidostas.

Tādējādi pie visiem kūrortiem būs ātra un ērta piekļūšana. Visos slēpošanas kūrortos tūristus uzņems "Tez Tour" pārstāvji, jo jau trīs gadus Austrijā darbojas starptautiskā tūrisma operatora "Tez Tour" birojs.

„Kopumā no Rīgas uz Insbruku veiks 12 čārterlidojumus, un šajā periodā plāno apkalpot vairāk nekā 1200 tūristus,” tā K. Paļgovs.

Insbruka ir gaidīts virziens ne tikai Latvijas, bet visas Baltijas tūristu vidū, jo Tiroles reģiona slēpošanas kūrorti (Zeldene, Meirhofena, Neištifta, Zēfelde, Serfausa, Išgla, Kicbīele) ir vieni no populārākajiem slēpošanas kūrortiem visā Eiropā. „Mēs esam pilnīgi pārliecināti, ka čārterlidojumu programma uz Insbruku kļūs par vienu no pieprasītākajiem šajā ziemas sezonā,” sacīja K.Paļgovs

Parakstot sadarbības līgumu, "Tez Tour" un "Austrian Airlines Group" vienojās par ļoti nozīmīgu faktu: lidojot uz Insbruku, tūristiem par slēpošanas inventāru netiks prasīta papildus maksa - tā jau būs iekļauta kopējā ceļojuma piedāvājumā. Jāuzver arī tas, ka lidojums laikā tiks pasniegtas uzkodas, ko pasniegs Eiropa labi pazīstamā ēdināšanas kompānija Do&Do.

Ceļojumus uz Insbruku tūristi varēs iegādāties visās lielākajās ceļojumu aģentūrās Latvijā jau no 10. augusta.