"Ryanair" uz laiku slēdz tīmekļa vietni un lietotni

© Vladislavs Proškins/F64

Drīzumā tiks apturēta pakalpojumu sniegšana vietnē un lietotnē, kas ilgs deviņas stundas un var būtiski ietekmēt ceļošanu 16. un 17. oktobrī, informē "Ryanair".

"Ryanair" tīmekļa vietne un lietotne nedarbosies no 16. oktobra plkst. 17:00 GMT (19:00 pēc Latvijas laika) līdz 17. oktobra plkst. 02:00 GMT (04:00 pēc Latvijas laika). Šajā periodā nebūs iespējams veikt jaunas rezervācijas, mainīt esošos lidojumus, reģistrēties lidojumam vai apskatīt esošās rezervācijas. Vislielākā ietekme uz pasažieriem būs tiešsaistes reģistrācijas funkcijas apturēšana lidojumiem, jo ​​reģistrācija lidostā, saskaņā ar "Ryanair" mājaslapas informāciju, maksā 55 eiro. Aviokompānija iesaka pasažieriem reģistrēties lidojumam pirms pakalpojuma pārtraukuma sākuma vai pēc pakalpojuma atsākšanas. Reģistrēties tiešsaistē iespējams līdz divām stundām pirms izlidošanas. Vietnes un aplikācijas pagaidu slēgšana saistīta ar nepieciešamo tehnisko apkopi, skaidroja Ryanair.

Izklaide

Šo piektdien, 18. oktobrī, pulksten 18 Jāņa Rozes grāmatnīcā Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, notiks Ainara Mielava autogrāfu stunda. Iemesli tikties ar mūziķi un tīkot pēc viņa autogrāfa ir pat vairāki.