Blogeris Žigis ved tūristus uz Rumāniju

© Publicitātes foto

Jau 7. septembrī pie televīzijas kanāla “360” skatītājiem nonāks jauns ceļojumu šovs “Tūrists ceļotāja gūstā”, kurā divi rūdīti ceļotāji – blogeris Žigimants Krēsliņš, kurš plašāk pazīstams kā Žigis, un žurnālists, producents Sandijs Semjonovs - dodas izaicinājumu pilnā braucienā, kurā abi sacenšas par labākā ceļveža titulu, līdzi ņemot divas sabiedrībā zināmas personības – tūristus. Kurš no abiem ir labākais ceļvedis raibajā pasaulē?

Pirmā brauciena galamērķis ir Rumānija, kur rūdītajiem ceļotājiem kā tūristi, kuri raduši ceļot ar ērtībām, nakšņojot šikās viesnīcās un iepriekš zinot dienu plānus, līdzi dosies aktieris Rihards Sniegs un radio balss Linda Samsonova. Katru dienu ceļotāji izlozēs dažādu tematiku kārtis - balstoties uz tām, ir jāizplāno dienas maršruts un jāprezentē tas līdzi paņemtajām slavenībām. Ceļvežus un viņu noorganizēto dienu vērtēs tūristi - kas no plānotā izdevās, kas neizdevās, un vai tūristu priekšstats par saviem dienas vadītājiem nebūs mainījies?

Kamēr viena ceļotāja dienas kārts nodrošinās mērenu budžetu, ļaujot nakšņot standarta viesnīcas numurā, tikmēr otra iespējas būs krietni pieticīgākas. Neskatoties uz to, abiem dienas plāniem jābūt gana piepildītiem, iepazīstinot tūristus ar vietējo kolorītu un nodrošinot iespējami labāko programmu. Ceļojuma beigās tūristu sniegtais vērtējums noteiks, kurš no abiem ceļotājiem iegūs labākā ceļveža titulu.

Gan ceļotāji, gan tūristi piedzīvojuma laikā saskarsies ar dažādiem izaicinājumiem, pārsteigumiem, bailēm un izkāpšanu no komforta zonas. Kopīgi tiks iepazīts spilgtākais no katra galamērķa - valsts kultūra, popkultūra, dīvainākie ēdieni, vietējie iedzīvotāji, paražas un daba. Būtisks ceļošanas nosacījums ir to darīt maksimāli draudzīgi maciņam, atklājot veidus, kā ceļot citādāk.

Ceļotājsbtāsta: “Ceļojums pa Rumāniju noteikti būs notikumiem bagāts. Kā būtisku izaicinājumu redzu ceļošanu grupā, kas man ārkārtīgi nepatīk, kā arī jaunās paaudzes dresēšana, bet ticu, ka viss izdosies!”

Protams, ne vienmēr viss ies pēc plāna.. Skatītājus pārsteigs negaidīti pavērsieni un spontāni notikumi, kas padarīs šo piedzīvojumu vēl aizraujošāku. Kā tūristi pieņems nezināmo? Vai kādam ierobežotā budžeta dēļ nāksies nakšņot zem klajas debess? Kā sadalīs savus punktus un cik ļoti spēs izbaudīt ceļotāju izplānotās dienas?

To visu un vēl vairāk skaties ceļojumu šovā “Tūrists ceļotāja gūstā” jau no 7. septembra kanālā “360” sestdienu vakaros plkst. 20:30!

Izklaide

No kalendārā iekļautajiem personvārdiem nākamnedēļ vispopulārākais vārds ir Māris, liecina Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Fizisko personu reģistra statistikas dati.

Svarīgākais