Jūrmala saņem Baltijas jūras labākā kūrorta titulu Krievijas tūrisma portāla aptaujā

ūrmala saņem Baltijas jūras labākā kūrorta titulu Krievijas tūrisma portāla apmeklētāju aptaujā, informē Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Apbalvojumu „Star travel.ru” šogad Jūrmala saņems jau devīto gadu pēc kārtas.

"Iepriecina tas, ka ar katru gadu pieaug Jūrmalas pilsētas popularitāte tik nozīmīgā tūrisma tirgū kā Krievija,” norāda Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Viņš piebilda, ka ceļotāji no Krievijas jau izsenis ir iecienījuši Jūrmalu un novērtējuši aktīvās atpūtas un veselības atjaunošanas iespējas Baltijas jūras krastā.

Apbalvojums „Star travel.ru” tiek piešķirts pēc interneta lietotāju balsojuma rezultātiem tūrisma un ceļojumu portālā "Travel.ru". „Star travel.ru” ir vienīgā šāda patērētāju balva tūrisma jomā Krievijā, un tā tiek piešķirta kopš 2003.gada. Jūrmalu par Baltijas jūras labāko kūrortu aptaujā atzinuši vairāk nekā septiņi tūkstoši lietotāju, kas ir vairāk nekā iepriekšējos gados.

Apbalvošanas ceremonija notiks 17.martā Maskavā starptautiskajā tūrisma izstādē „MITT 2011”, kur Jūrmala prezentēs tūrisma un kūrorta produktus un pakalpojumus atsevišķā kūrortpilsētas stendā.

Pērn pirmajos trijos ceturkšņos Jūrmalu apmeklēja 25 248 ceļotāji – par 9386 vairāk nekā šajā laikposmā 2009.gadā.