Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Ukrainas zemo cenu aviolīnija plāno veikt reisus no Baltijas; galamērķos arī Taizeme

© Pixabay.com

Ukrainas aviokompānija "SkyUp" atvērusi meitas uzņēmumu ar biroju Maltā, kas viņiem ļaus veikt regulārus lidojumus no Eiropas.

Kā vēsta avianews.com, šobrīd pārvadātāja flotē ir tikai viena lidmašīna, taču līdz gada beigām situācija mainīsies, raksta unian.net.

Meitas uzņēmums SkyUp MT ir saņēmis visus nepieciešamos dokumentus un sertifikātus, lai ļautu pārvadātājam bez ierobežojumiem veikt lidojumus kā pilnvērtīgai ES aviokompānijai un baudīt visas priekšrocības.

Jāatzīmē, ka uzņēmums koncentrēsies uz lidmašīnu un tās apkalpes nomu citu aviokompāniju lidojumu veikšanai. Pašlaik SkyUp MT flotē ir tikai 2011. gadā ražotā Boeing 737-800 lidmašīna, bet jau līdz 2023. gada beigām SkyUp plāno paplašināt sava uzņēmuma floti Maltā.

Sākotnēji plānots veikt lidojumus no Baltijas valstīm, Moldovas, Rumānijas, Polijas, Čehijas, Slovākijas, iespējami arī lidojumi no Vācijas un Austrijas. Lielu daļu lidojumu sastādīs tradicionālie tūrisma galamērķi, piemēram, Turcija un Ēģipte, kā arī eksotiskāki galamērķi, piemēram, Tanzānija.