Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

No Viļņas varēs doties uz Varšavu un Krakovu ar vilcienu

© Pixabay.com

Biļete uz Varšavu maksās 25 eiro, brauciens ilgs 9 stundas. Biļete līdz Krakovai - 30 eiro, brauciens ilgs aptuveni 11 ar pusi stundas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ir atlaides, vēsta portāls Delfi.lt .

“Pasažieru vilciens, kas savienos Lietuvas un Polijas galvaspilsētas, ir abu valstu transporta ministru parakstītā līguma rezultāts. Ceram, ka šis maršruts būs ievads "Rail Baltica" līnijas atklāšanā un turpmāk varēsim ērtāk un ātrāk braukt pie kaimiņiem,” sacīja Lietuvas satiksmes viceministre Loreta Maskalēvene.

Vilciens no Viļņas aties katru dienu plkst.12:10, no Kauņas - plkst.13:20, Varšavā tas pienāks plkst.20:13 un Krakovā plkst.23:39.

No Krakovas uz Viļņu vilciens katru dienu aties pulksten 4:01, no Varšavas - pulksten 7:35. Kauņā tas ieradīsies plkst.16:25, bet Viļņā - plkst.17:34.

Pasažieriem līdzi jābūt ID kartei. Līdzi var ņemt rokas bagāžu, velosipēdu (šis pakalpojums jāiegādājas iepriekš) un dzīvniekus (ir jābūt veterinārārsta izsniegtiem attiecīgiem dokumenti). Velosipēda pārvadāšanas maksa 10 eiro, suņa - 5 eiro.